maanantai 28. toukokuuta 2012

Kun veli löytyi naapurista!

Herkuleksen kesä on saanut paljon uusia ulottuvuuksia naapurin Eppu-havannan myötä. Tosiaan kaikkien hämmästykseksi selvisi, että Eppu ja Herkules ovatkin veljeksiä - Elvin poikia molemmat! Todennäköisyyksiä siitä, että poikien tie on vienyt heidät saman kadun varrelle voivat fiksummat laskea, mutta Suomi ei ole koskaan tuntunut pienemmältä kuin uutisten jälkeen :) Veljekset ovat nyt tosiaan päässeet riehumaan yhdessä lähes viikoittain ja ovat suuresti siitä nauttineet. Sukulaisuus on ilmiselvää, kun seuraa poikien touhua.

Vierailtiin myös taas Itä-Suomessa, jossa Herkules pääsi nauttimaan kesäpäivistä vapaana juosten. Kotiin päästyä uni on vienyt miestä ja mahdoton ruohon syönti on ilmeisesti laittanut vatsahapot töihin - matkan jälkeisenä päivänä Herkuleksen vatsa valitti useita tunteja kovaan ääneen.. Teräsvatsa koetuksella!

Mukavaa kesän alkua kaikille!

Kunnon karvassa pojat tunnistaisi varmaan vain kokoerosta!

Epun ja Herkuleksen menosta ei  kyllävauhtia puutu :)

1 kommentti:

  1. Voi, kummin pieni Herkku Herkules. Ihanaa, että pikkuiselle löytyi kaveri naapurista. Toverukset ovat kuin kaksi marjaa.odottelemm jälleennäkemistä iloisina ja toivorikkaina koko zoon kanssa.

    VastaaPoista